duminică, 17 ianuarie 2010

Taxa de viciu.

Sincer mi se pare ca taxa de viciu este o mare prostie si din moment ce se pune chiar si pe suc bomboane si mancare fast-food avem de suferit cu toti nu numai fumatori sau consumatori de alcool asa ca sa nu va aud ca e un lucru bun pt ca nu este asa cum a declarat si presedintele Asociatiei Producatorilor de Alcool si Bauturi Spirtoase - Garant, Romulus Dascalu.

"Este o mare eroare. Aceasta taxa, care nu se regaseste nicaieri in Europa, nu va avea ca efect reducerea consumului, ci mai degraba imbolnavirea populatiei pentru ca piata ilegala se va dezvolta.

Si cred ca are dreptate Dl Romulus Dascalu mai ales cand zice de imbolnavirea populatiei si asa si este vor fi tot mai multi alcoolisti care vor bea spirt deala ieftin cumparat si fabricat desigur ilegal la fel si cu tigarile tot aceasi chestie si tot ce o sa facem este ca o sa luam bani de la oameni care platesc taxa de viciu si o folosim pentru incarcerarea(introdurerea in puscarie) celor care au vrut sa o ocoleasca prin alcool si tutun de contrabanda si acum ajuns in puscarie.

Deci mie mi se pare ca este o mare prostie din moment ce este ceva nou dupa cum spune si Dl pe care lam citat mai in sus din moment ce aceasta taxa nu mai este practicata in nici o tara din uniunea europeana asa ca noi habar nu avem ce o sa se intample.

Voi ce parere aveti lasati un coment cu parerea voastra(NU ESTE NEVOIE DE CONT PT A LASA COMENTURI)

Ce scrie aici este pur informativ si nu influentez sub nici o forma consumul alcoolului sau tutunului. :D

2 comentarii:

Comentati aici fara cont!!:D